dinsdag 24 april 2012

Vleesloze dinsdag

Ff kijken of dit zo wil!


9 opmerkingen:

  1. Ik zie bulgur, gebraden rode uien,prei, groene paprika (of courgette), wat geknipte peterselie, een berg cashewnoten... En zit er nog wat peper/zout/knoflook door?
    Lijkt me best lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Couscous, gebakken rode ui, halve rauwe, heel fijn courgette gebakken en ook een stukje rauw. Koolrabi in blokjes, feta, munt, peterselie, groene paprika, zwarte olijfjes met pit. Als kruiden, komijnzaad, mosterdzaad, vier seizoenen peper in de vijzel, kerriepoeder en zout. De kruiden vermengen met de couscous en dan het kokende water erop De cashewnoten op het . ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Couscous, gebakken rode ui, halve rauwe, heel fijn courgette gebakken en ook een stukje rauw. Koolrabi in blokjes, feta, munt, peterselie, groene paprika, zwarte olijfjes met pit. Als kruiden, komijnzaad, mosterdzaad, vier seizoenen peper in de vijzel, kerriepoeder en zout. De kruiden vermengen met de couscous en dan het kokende water erop De cashewnoten op het . ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lekerrrr, alhoewel na m'n rondreis door Tunesiƫ kwamen alle varianten couscous m'n neus uit. Sinds kort heb ik het echter weer ontdekt en ben ik er weer helemaal van van.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik heb nou nog nooit couscous gehad.....ik weet niet of ik het zo lekker vindt. Als ik de couscous nu vervang voor rijst dan lijkt het me heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gewoon een keer proberen, is echt super lekker en heel simpel te maken; evenveel kokend water als couscous, beetje olijfolie erbij, zout een eventueel kruiden, minuutje doorkoken, deksel erop poosje laten staan en losmaken met vork. Sommige doen weet nog een paar klontjes roomboter door.

      Verwijderen
    2. Kom op Marian, gewoon doen. Het is zo bloody simple te maken en heerlijk om te eten. Gewoon in de stijl van 23 dingen: "ontdek, speel en eet" en niet vooraf zeggen dat je het waarschijnlijk niet lekker gaat vinden... dat doen alleen die boeren ;-)

      Verwijderen